0440 600 688

TERVETULOA MARIAN MEHUSTAMOLLE!

Marian Mehustamo valmistaa  omenasadostasi raikasta ja hyvin säilyvää tuorepuristettua mehua: 0 % lisäaineita – 100 % omenaa! Mehu pastöroidaan ja pakataan käteviin hanapakkauksiin — vihdoinkin voit unohtaa pullojen pesun ja pakastuksen!

VARAA AIKA VERKOSTA

Varaa itsellesi sopiva aika verkkovarauksestamme. Varauksen yhteydessä valitset sinulle sopivan ajan sekä ilmoitat arvion omenoidesi määrästä, jotta voit varata riittävästi aikaa mehustukseen.

Vähimmäismäärä omenoita on noin 50 kg, eli noin neljä isoa paperikassillista. Ajanvaraus ei vaadi kirjautumista tai asiakastilin luomista – tarvitsemme vain yhteystietosi, tiedon omenamäärästäsi sekä sinulle sopivasta ajasta.

Ystävällisesti huomioithan, että voit tuoda omenoita mehustukseen vain ajanvarauksella.

Ajanvarauksessamme on kahdenlaisia aikoja: mehustamo- ja jättöaikoja.

– Varaa MEHUSTAMOAIKA jos haluat valmiin mehun mukaasi heti mehustuksen päätteeksi. Mehustamoajan varanneena osallistut itse mehustamisen alku- ja loppuvaiheisiin: alussa  lajittelemalla omenat ja nostamalla ne pesualtaaseen, lopussa pakkaamalla täytetyt mehupussit hanapakkauslaatikoihin.

Mehustamoaika tulee valita myös, jos haluat mehun omiin  astioihisi tai jos haluat pastöroimatonta mehua.

– Varaa JÄTTÖAIKA jos haluat tuoda omenasi ja noutaa valmiin mehun sinulle sopivana ajankohtana, vaikka iltaisin tai viikonloppuisin. Varaa tällöin päivä jolloin jätät omenasi mehustamolle, ilmoitat vain omenoidesi kilomäärän ja me hoidamme loput! Pakkaamme pastöroidun mehun kolmen litran hanapakkauksiin ja ilmoitamme tekstiviestitse kun mehu on noudettavissa.

Eri palvelut löytyvät myös eriteltynä hinnastossamme.

Lue lisää mehustusprosessista ja sen eri vaiheista.

Näin löydät meille

Marian Mehustamo sijaitsee Pyhtäällä, vanhan 7-tien varrella (nykyinen tie 170). Kotkasta on n. 15 min ja Loviisasta n. 25 min automatka. Uudelta moottoritieltä on lyhyt matka mehustamolle!